Ons bedrijf

Misschien hebt u reeds kennis gemaakt met onze diensten, en maakt u reeds deel uit van ons cliënteel maar wil je nog wat meer weten. Misschien hoorde u van vrienden, kennissen of familie over TERTAL zag u reclame in het reisbureau of op onze wagens. Of u ontving gewoon ergens een flyer die u op deze site deed belanden.

Hier vindt u een korte voorstelling van ons bedrijf. Voor meer vragen (en de antwoorden) staan we steeds telefonisch of via info@tertal.be ter uwer beschikking.

Al snel bleek dat de vraag naar personenvervoer van en naar de luchthaven zeer groot. Aanvankelijk vooral de luchthaven van Zaventem, maar inmiddels ook Charlerloi, Oostende, Luik, Schiphol, Parijs, …

...comfortabel vervoerd...

Bij TERTAL hebben we steeds voor de klant gekozen. Comfort, kwaliteit, vriendelijkheid, betrouwbaarheid en stiptheid zijn vaste waarden waar we niet van afwijken. De ervaring bewijst het, onze diensten worden door onze klanten op prijs gesteld.

Ons wagenpark bestaat uit twee personenwagens en één minibusjes die plaats bieden aan maximum acht personen en instaan voor uw gemak. Het is waar, met TERTAL begint uw vakantie al bij het sluiten van uw voordeur!

Op het op voorhand afgesproken tijdstip halen wij u thuis op en brengen u comfortabel naar de luchthaven van vertrek. Voor de terugreis wachten wij u op in de aankomsthal van de luchthaven aan de hotel reservatiedesk waarna onze chauffeur u in de kortst mogelijke tijd terug naar huis brengt.

een betaalbare, persoonlijke oplossing !

In elk geval is onze dienstverlening goedkoper dan een taxi, en is TERTAL het goedkoopste vervoerbedrijf in de regio.

Al onze prijzen worden op voorhand met u afgesproken, forfaitair afhankelijk per regio en afstand. Verder hangen de prijzen af van uw keuze voor individueel of gezamenlijk vervoer. Bij gezamenlijk vervoer is meer dan één afhaaladres mogelijk en reist u aan het voordeeligste tarief. Bij de terugreis worden de verschillende personen opgewacht en de verscheidene thuisadressen aangedaan.

Kiest u voor privé-vervoer, dan krijgt u, mits een kleine toelage van 15 €, een volledig persoonlijke behandeling en worden uw wacht- en reistijden tot het minimum gebracht.

Verder bestaat voor reisbureaus, bedrijven, of voor personen die regelmatig en/of over lange afstanden reizen de mogelijkheid van aangepaste prijzen en oplossing uit te werken. Neem contact op met ons zodat we uw zaken verder kunnen uitwerken.

In elk geval en voor welke vraag ook, kan u ons contacteren via info@tertal.be